Ajankohtaista Meitalla

Tutustu yhtiöömme ja meitalaisten arkeen lukemalla ajankohtaisia sisältöjämme. Blogimme kärkenä ovat monipuoliset näkökulmat ja mielenkiintoiset tulokulmat! Työntekijätarinoiden keskiössä on Meitan eri palvelualueilla tehtävä asiantuntijatyö.

Kuvituskuva

Julkaisemme kuukausittain Meitan blogiin tekstejä, joissa pääset kurkistamaan yhtiömme arkeen työntekijöidemme johdolla. Asiantuntijamme kertovat blogiteksteissään omista mielenkiinnon kohteistaan sekä inspiraation lähteistään - kukin omalla, persoonallisella tyylillään! Pääset blogin kautta esimerkiksi kuulemaan, millainen työnantaja ja työyhteisö olemme sekä millaisia työntekijäkokemuksia meitalaisuuteen kytkeytyy. Kerromme sinulle myös asiantuntijuudestamme sekä asiakkaidemme parissa työskentelystä - liiketoimintaa ja yhtiöaiheisia sisältöjä unohtamatta! Sukella tekstien mukana meitalaisten maailmaan!

Kuvituskuva

Lue Rohkea vaikuttaja-blogia

Meitan blogissa näkyy ja kuuluu meitalaisten aito ääni. Hyppää blogitekstien pyörteisiin ja tutustu kunta-alan ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen parissa työskentelevien asiantuntijoidemme ajatuksiin. Jokainen blogiteksti on sävelkulultaan ja sanoiltaan tekijänsä näköinen, koska aitous ja inhimillisyys ovat olennainen osa meitalaisuutta.

Kerromme Meitalla tehtävästä työstä säännöllisesti julkaistavien työntekijätarinoiden kautta. Meillä työskentelee vajaa 500 henkeä erilaisissa ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon alan tehtävissä. Vaikka roolit ovat esimerkiksi tiimeissä samankaltaisia, tekee jokainen meitalainen työtään omannäköisesti. Meillä työskennellään niin työntekijä-, päällikkö- kuin johtotason tehtävissä. Teemme työtä kolmella eri palvelualueella, jonka lisäksi asiantuntijoitamme työskentelee palveluita tukevissa tehtävissä. Käytössämme on reilu 40 erilaista nimikettä - esimerkiksi henkilöstöpalveluiden asiantuntijoita, asiakkuusvastaavia, projektipäälliköitä sekä ICT-suunnittelijoita ja -asiantuntijoita. Meitalla roolit eivät ole kaikista perinteisempiä - esimerkiksi kirjanpitäjän työssä on omaleimaisuutta verrattuna muiden työnantajien vastaaviin tehtäviin!

Tutustu Työpäiväsi taustavoima-tarinoihin

Meitan työntekijätarinat avaavat työskentelyä "meitalaisten näköisissä ammateissa" sekä tuovat esiin Meitalla vallitsevaa työskentelykulttuuria. Tarinat syntyvät haastattelun pohjalta ja niiden tavoitteena on kertoa konkreettisesti siitä, mitä Meitalla työskentely pitää sisällään.

Kuvituskuva
Kuvituskuva