Sinustako Meitan uusi asiakkuus- ja viestintäjohtaja?

Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisemmin Meita – hakee nyt Mikkeliin, Lappeenrantaan tai Joensuuhun Asiakkuus- ja viestintäjohtajaa.

Vastuullasi ovat muun muassa strateginen asiakkuuksien johtaminen, hallittu uusasiakashankinta sekä myös oman organisaatiomme kehittäminen. Vaikka tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, on rekryn voittaja yksilösuorittajan sijaan yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Etsimämme henkilö ei vasta viimeisenä oljenkortenaan kilauta kaverille, vaan pyrkii proaktiiviseen vuorovaikutukseen niin asiakkaiden parissa kuin oman työyhteisömme sisälläkin.

Haluatko meitalaiseksi? Olisitko Sinä uusi asiakkuus- ja viestintäjohtajamme? Tutustu positioon tarkemmin alla ja jätä meille hakemuksesi viimeistään 11.4.!

 

 

 

Johtaja leipäteksti 2

Asiakkuus- ja viestintäjohtajan vastuualueet

  • Strateginen asiakkuuksien johtaminen ja asiakkuuden hallinta
  • Hallittu uusasiakashankinta yhtiön toiminta-alueilla Etelä-Savossa, Etelä-Karjalassa ja Pohjois-Karjalassa
  • Asiakaslähtöisen kulttuurin rakentaminen organisaatiossamme
  • Yhtiömme asiakasviestinnän ja brändin kehittäminen arvojemme ja strategian mukaisesti

Vastuualueiden mukaisessa tehtävässäsi johdat ja kehität asiakasyhteistyötä sekä asiakasviestinnän ja -kanavien suunnittelua ja toteutusta viestintäkumppanin ja asiakkuustiimin kanssa. Luot ja ylläpidät verkostoja sisäisesti ja ulkoisesti sekä osallistut aktiivisena johtoryhmän jäsenenä koko yhtiön strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Tiedät onnistuneesi tehtävässäsi, kun palveluidemme käyttö laajentuu sekä uusilla että nykyisillä asiakkailla ja tulokset näkyvät asiakkuus- sekä henkilöstötutkimuksissamme.

Mitä tehtävässä menestyminen sinulta edellyttää?

Katsomme että tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden johtamiskokemusta ICT-, talous- tai henkilöstöhallinnon palveluiden parissa
  • Kykyä inspiroida sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä vaikuttavan viestinnän ja esiintymisen keinoin
  • Vahvoja yhteistyötaitoja ja valmiuksia tuottaa mielenkiintoisia sisältöjä
  • Valmentavaa johtajuutta ja asiakaslähtöistä näkökulmaa
  • Mahdollisesti valmiita verkostoja tai taustaa kunta-alan asiakkuuksien parissa

Tätä me tarjoamme sinulle

Meitassa saat työskennellä ainutlaatuisessa yrityskulttuurissa osaavien asiantuntijoiden parissa.

Asiakkuus- ja viestintäjohtajan roolissa pääset mukaan aidosti toimivaan johtoryhmään sekä verkostoitumaan keskeisten maakunta- ja kuntatason päättäjien kanssa. Työsi merkityksellisyyden näet suoraan kuntalaisten arjessa, kun oppilaitosten, sairaaloiden ja virastojen järjestelmät toimivat moitteettomasti.

Olemme moderni, eteenpäin menevä ja kasvava yritys, jossa työskentelee jo reilusti yli 400 asiantuntijaa. Tarjoamme sinulle sijaintiriippumattomat työvälineet ja toimintamallit sekä monipuoliset henkilöstöedut (esim. Avainta -työehtosopimuksen, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedut).

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.4.2021 RecRight-palvelun kautta.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Salli Kortelainen, salli.kortelainen@meita.fi, p. 040 672 0774 (soittoajat: to 25.3. klo 13–16, ma 29.3. klo 14–16, ke 31.3. klo 9–11, to 8.4. klo 14–16)

Odotamme hakemustasi!